top of page

Nytårskoncerten 2020 byder ”op til dans” med to sangsolister. Sopran Gabriella Pace og barytonen Jens Søndergaard er inviteret til at holde nytårsfest sammen med os.

 

Den prisbelønnede brasilianske sopran Gabriella Pace har etableret sig som en af de mest efterspurgte sangere i Sydamerika. Hun er blevet tildelt Carlos Gomes Pris som Bedste Kvindelige Sanger to gange, og senest i 2010 for sin optræden i Villa-Lobos/A MENINA DAS NUVENS. Foruden optræden i en masse store roller, har Gabriella også sunget på en række indspilninger. I sæsonen 18/19 vendte Gabriella tilbage til Århus Symfoniorkester, hvor hun optrådte med en lang række nytårskoncerter. Det er første gang vi oplever Gabriella Pace sammen med Ensemble Storstrøm.

 

Jens Søndergaard tog alle med storm, da Ensemble Storstrøm engagerede ham for første gang ved nytårskoncerterne i 2018, så en geninvitation lå lige til højrebenet. Jens Søndergaard tilhører den nye danske generation af unge sangere. Han forener scenisk overskud og udstråling med en potent og ubesværet klang. Hans operarepertoire spænder vidt fra tidlig barokmusik til en lang række danske uropførelser. Jens er uddannet på Operaakademiet i 2003 og debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2005.

 

Nytåret er tiden, hvor vi altid sender de bedste ønske til hinanden for det kommende år. Publikum vil blive præsenteret for den bedste musik indenfor opera og operette krydret med orkesterstykker fra ensemblets populære repertoire.

Ligesom det er med det nye år, sådan er det også med programmet til nytårskoncerten; Det vil være fyldt med ukendte og gode overraskelser, og man kan aldrig helt være sikker på hvad, der skal ske.

bottom of page